El govern municipal continua IGNORANT el mandat del ple.

 
Demà dissabte 14 de Juliol es durà a terme al nostre municipi el Barcelona Beach Festival 2018 i al setembre de 2015, el nostre grup va presentar i es va aprovar la moció “per demanar que les invitacions a espectacles públics rebudes per l’Ajuntament siguin distribuïdes entre la ciutadania”. Els acords eren els següents:
 
1. Compromís per part del govern municipal, de fer públiques totes les invitacions o entrades que rebi aquest consistori per qualsevol tipus d’espectacle cultural i esportiu.
 
2. Compromís per part del govern municipal, d’elaborar un procediment per garantir que les invitacions i/o entrades rebudes vagin directament a la ciutadania, on totes les persones del nostre municipi tinguin les mateixes possibilitats de gaudir-ne d’elles i prioritzant els col.lectius cap on estiguin destinades.
 
3. Compromís per part del govern municipal, de fer públiques els ingressos i les despeses (directes i indirectes) de forma detallada, de tots els espectacles multitudinaris que es portin a terme al nostre municipi, a la pàgina web municipal.”
 
A dia d’avui CAP dels acords ho han portat a terme o al menys a la seva totalitat. Es continua sense saber el número d’invitacions que rep el consistori; es continuen oferint als regidors i regidores dels diferents partits polítics; a la web no es detallen els ingressos i les despeses directes i indirectes.
 
Dur a terme la moció no cal cap inversió econòmica, només VOLUNTAT POLÍTICA i aquest govern demostra no tenir-ne CAP.
Sant Adrià En Comú
Si som capaços d’imaginar una altra ciutat, tindrem el poder de transformar-la

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.