Irene Aldabert reivindica una auditoria de la Seguretat Social a la concentració de la Marea Pensionista

Irene Aldabert, regidora de Sant Adrià en Comú, ha reivindicat una auditoria pública dels comptes de la Seguretat Social durant la concentració de la Marea Pensionista a la Plaça de la Vila de Sant Adrià.

Des de Sant Adrià en Comú reclamen que aquesta auditoria és de vital importància perquè la ciutadania tingui una clara imatge sobre la situació de la Seguretat Social. En aquest sentit, diuen, cal que aquest estudi aclareixi com i en quines quantitats les cotitzacions socials a la Seguretat Social han sustentat altres polítiques que poc tenen a veure amb les pensions.

En el passat ple de l’Ajuntament del mes d’octubre, el grup municipal de Sant Adrià en Comú va presentar conjuntament amb MES i ERC una moció en suport de la realització d’una auditoria pública dels comptes de la Seguretat Social amb el suport de Marea Pensionistes i de COESPE. La moció va ser defensada per la mateixa regidora de Sant Adrià en Comú, i va explicar que “el nostre Sistema Públic de Pensions, ha estat i és autosuficient per cobrir les pensions contributives desmentint l’existència d’un fals dèficit de la Seguretat Social”.