Nota de premsa – Noves investigacions de les piscines de Marina Besòs

Descarrega aquí

Davant les darreres notícies a premsa sobre la investigació de l’actual regidor d’Hisenda pel cas de les piscines a Sant Adrià de Besòs, des de l’assemblea de Sant Adrià En Comú demanem la seva dimissió així com la de la resta de regidors i ex-regidors investigats per altres presumptes casos de corrupció, com sempre hem fet en els diferents casos que hem tingut al nostre municipi.

La decisió de convertir les piscines municipals en una discoteca ha provocat, deu anys més tard, la imputació de l’actual alcalde, Joan Callau, del regidor d’Hisenda, Pedro Rivero, de l’ex-alcalde Sito Canga i de l’actual director tècnic de l’empresa pública EUSAB i ex-regidor de l’ajuntament, Ricardo Silvestre.

És del tot inacceptable que la meitat de l’equip de govern a Sant Adrià estigui en condició d’investigat per casos de corrupció, provocant així una pèrdua de confiança per al nostre partit i per a bona part de la ciutadania.

Respectant sempre la presumpció d’innocència, creiem que la manca d’informació als partits i sobretot a la ciutadania, suposen un greuge per a la ciutat. Sant Adrià mereix un govern que allunyi tota ombra de corrupció.

El govern actual sempre ha reivindicat que el fet de governar en minoria (6 regidors) està dificultant la seva tasca per desenvolupar totes les aportacions dels diferents grups municipals. Pensem que la nova situació on el 50% està sent investigat, el temps i recursos dedicats a la seva defensa, restarà de les funcions que haurien de dedicar el govern cap a la seva ciutat.

Des de Sant Adrià En Comú exigim que tots els investigats deixin els seus càrrecs, responsabilitats i delegacions a l’administració municipal.

Paral·lelament, estudiem posar a disposició d’altres forces progressistes els nostres tres representants, per cercar una alternativa de govern per la ciutat que garanteixi el desenvolupament de polítiques d’acords mínims fins les properes eleccions municipals de maig de 2019.

Sant Adrià En Comú
Si som capaços d’imaginar una altra ciutat, tindrem el poder de transformar-la

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.