Primera valoració dels resultats eleccions municipal 2019

Des de Sant Adrià en Comú fem una primera valoració situant els següents punts:

  • Pel que fa a l’escenari electoral considerem que aquestes eleccions s’han desenvolupat en una situació d’excepcionalitat que sens dubte s’ha deixat sentir en el vot de les municipals. A nivell estatal la proximitat de les autonòmiques andaluses, les generals, la situació dels presos polítics etc…. han influït en la decisió de la ciutadania. A nivell local el fet que hi haguessin dues candidatures que tot i representar espais polítics i socials ben diferents s’assemblessin tant pel que fa a nom i logo, pot haver dut a confusió una part de la nostra base electoral. En qualsevol cas, aquest son elements que han de ser analitzats amb més perspectiva i profunditat i que han de definir les nostres línies d’actuació en un futur immediat.
  • Els resultats en general, no ens resulten satisfactoris. Tot i que valorem molt positivament que PP i VOX no hagin obtingut representació, considerem que la resta de resultats no ajuden a dur a la ciutat el canvi que creiem que necessita, si no que aprofundeix en un govern que fins ara no ha demostrat voluntat de canviar el seu model de dirigir la ciutat ni els seus mètodes i pràctiques .
  • Pel que fa als resultats propis 1258 vots i dos regidores no és al que aspiràvem, però sobretot agraïm la confiança que ens han fet i continuarem treballant des del grup municipal i des dels moviments socials per enfortir el nostre espai.
  • Constatem que el nostre espai polític és el referent per l’esquerra alternativa i aquests resultats ens diuen que hem de continuar el camí d’unitat que vam encetar fa uns mesos i que ens ha dut a unificar de forma efectiva el que fins ara eren dos espais que competien.

 

Sant Adrià de Besòs, 27 de maig de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.