Eleccions 2019

Sant Adrià en Comú i En Comú Podem Sant Adrià unim forces de cara a les eleccions municipals

Les assemblees sobiranes de Sant Adrià en Comú (SAeC) i En Comú Podem Sant Adrià (ECPSAB), després de mesos de treball conjunt, vam acordat unir forces i concórrer juntes sota la marca de “SANT ADRIÀ EN COMÚ” a les properes eleccions municipals del 26 de maig, amb la voluntat d’ampliar un espai unitari i participatiu per millorar la vida de la ciutadania de Sant Adrià de Besòs.

Ens hem unit en un front popular d’esquerres, en un projecte únic per a la majoria treballadora. Totes les persones que treballarem plegades en aquesta candidatura provenim d’espais i organitzacions polítiques diverses. Ens uneix la lluita pel bé comú.

Us presentem una candidatura plural, integradora i paritària, que treballarà per engegar un projecte d’àmplies majories, on la pluralitat d’esquerres sigui una alternativa transformadora per a les classes populars de la nostra ciutat. La pròxima setmana està prevista la presentació oficial i la llista de les persones que formaran una candidatura totalment municipalista.